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       Date: 7 September 2016 

 

RFP/SEC/10/2016 - Provision of Conducting a Survey on the Well-being and Security of Women in 

South East Europe, Eastern Europe, Turkey and the South Caucasus 

Clarification Note 3 

 

The Organization for Security and Co-operation in Europe has received requests for clarification from 

potential Proposers on Mon 29/08/2016 10:32 with regard to Request for Proposal 

RFP/SEC/10/2016. The OSCE would like to provide the following clarifications: 

 

Q1: “Is there a minimum annual average turnover? If there is how much is it?” 

A1: In accordance with Art. 11(3) of the Request for Proposal, the tenderer shall include the 

Company's Statement on the average annual turnover for the last two (2) financial years and 

Copy of balance sheets and profit and loss accounts for the last two (2) financial years. There is 

no minimum requirement in relation the average annual turnover. 

Q2: “If we develop a consortium, is the turnover of the lead company or the total turnover of the 

consortium valid?” 

A2: Joint tenders submitted by several economic operators (a consortium or a group of 

companies) are allowed. As there is no minimum requirement in relation to the average 

annual turnover, this question is non-relevant.  

Q3: “Could the survey expert be employed by the subcontractor or should he/she be employed 

directly by the lead constructer, or could the company hire an independent survey expert?” 

A3: The survey expert(s) may be employed by the subcontractor. 

 

 

This Clarification Note is published simultaneously to all economic operators known to be interested. 

 

 

 

END 


