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Mission to Bosnia and Herzegovina solicitation of bids for the provision of the premises for 

the Banja Luka office of the OSCE Mission to Bosnia and Herzegovina, 

 

Questions and Answers Batch 1 
 

 

In accordance with paragraph 16 “Questions” of the OSCE Invitation to Bid, one question 

received until today and respective answer is as follows: 
 

Question 1: Do we need to translate in English all documents regarding ownership on 

property, certificates, plans, absence of unsettled payment, taxes, insurance etc.?  

If yes, does it has to be translated by authorized translator in English? 

 

Answer to Question 1: Documents issued by local authorities or other local entities, normally 

issued in local language(s) (such as documents regarding ownership of property, plans, 

insurance and similar) do not need to be translated in English. 

 

Best Regards 

 

Procurement Office 

OSCE Mission to Bosnia and Herzegovina 


